Web Interview

Fleksibel og effektiv styring af onlineinterview/-formularer

Onlineinterview og udfyldning af internetformularer er ekstremt nemt og fleksibelt med Catglobe – og du løber aldrig ind i begrænsninger!

Du har alle tænkelige spørgsmålsfunktioner og visningsmuligheder til rådighed. Bestem selv, hvordan dit spørgeskema helt præcist skal fremvises, hvor mange spørgsmål, der skal være på ét skæmbillede, og om du vil afspille lyd eller vise film og billeder.

Du har din egen layouteditor og kan således definere præcist, hvordan dit spørgeskema skal se ud. Du kan også få spørgsmål til at indgå i andre applikationer, på hjemmesider eller i blogs. Ligeledes kan du benytte et svarprojekt til at monitorere brugernes adfærd og dialog på internettet.

Invitationer til spørgeskemaer kan udsendes på mange måder, typisk via e-mail eller SMS. Som kunde har du adgang til skabeloner af forskellige typer invitationer, så du ikke fra gang til gang skal lægge tid og manuelt arbejde.

Invitationerne kan også eksekveres via pop-up på hjemmesider eller udsendes i forbindelse med hall tests, en opgave i dit call center og meget andet – således kan du kombinere alle dine feedbackprocesser.

Som kunde er du ikke begrænset i visningen af sprog og tegnsæt – Catglobe klarer det hele og håndterer millioner af invitationer og web-besvarelser samtidigt.

Få GRATIS adgang i 30 dage

Intet kreditkort. Ingen binding.