Sprogstyring

Med Catglobe kan du benytte alle tegnsæt og sprog i verden

Catglobe håndterer alle sprog og tegnsæt, både i indsamlings- og rapporteringsdelen. Dette gælder også styring af tidszoner, hvilket sikrer harmonisering og synkronisering af feedback, projekter, alarmer og rapportering på tværs af landegrænser.

Coloplast har oprettet patientpaneler i 11 lande og sparet mange penge samtidigt med, at de har fået meget mere ud af deres undersøgelser. Hertil er Coloplast sluppet for besvær og tidsforbrug i relation til koordinering og formidling af resultater. Man har ligeledes fået reduceret mængden af fejl markant, og evnen til at reagere er blevet betydeligt hurtigere grundet den tætte dialog med kunder i hele verden. Samlet set er løsningen væsentligt billigere end de traditionelle enkeltanalyser, Coloplast tidligere benyttede.

Nilfisk Advance gennemfører alle sine analyser i Catglobe – spredt over 18 lande i verden. Marketing- og salgsafdelingerne kan suverænt følge marked og performance i relation til potentielle og eksisterende kunder på tværs af alle salgskanaler og samarbejdspartnere. Nilfisks performance har i øvrigt forbedret sig markant.

Udenrigsministeriet har i samarbejde med CEM Institute fået harmoniseret og effektiviseret kvartalsvise konjunktur- og samfundsanalyser i Østafrika. Resultaterne kvalitetssikres mest muligt via håndtering og monitorering af de implicerede call- og face2face-centre, der alle benytter Catglobe. Automatisering af statistiske beregninger og onlinerapportering håndteres ligeledes i Catglobe.

Få GRATIS adgang i 30 dage

Intet kreditkort. Ingen binding.