Papirspørgeskemaer

Print dit spørgeskema ud og få automatiseret udsendelse og modtagelse

I Catglobe kan du vælge at printe dit spørgeskema som et papirspørgeskema. Du bruger naturligvis samme spørgeskema-editor, og systemet sørger selv for at sætte spørgsmålene op i et pænt format, så det er let for svarpersonerne at udfylde. Skemaerne er ligeledes lette at registrere, indtaste eller scanne, når de kommer retur.

Catglobe hjælper dig med alle de vigtige ting, når der skal gennemføres postale undersøgelser; også de små detaljer, der gør, at processen forløber perfekt. Dette kan eksempelvis være, at du får printet dine skemaer ud, så de får det korrekte projektnummer og hvert sit unikke serienummer – og får du brug for flere skemaer, husker systemet selv det næste serienummer i rækken.

Hvis du skal sende skemaerne ud med post eller ønsker respondentnavne på skemaerne, vælger du blot, hvor kontaktoplysningerne skal vises – f.eks. på forsiden. Herpå flettes emnefelterne ind fra den målgruppe, du har trukket ud i modulet ”Kontaktsystemet”, hvorefter skemaerne er klar til at lægges i rudekuverter.

Spørgeskemaerne kan også printes til PDF, der kan sendes til kolleger eller kunder – dette er en god måde at få drøftet spørgsmålsformulering og læst korrektur, men også til at tjekke, om navigationen mellem spørgsmålene er korrekt.

Få GRATIS adgang i 30 dage

Intet kreditkort. Ingen binding.