Mobil, SMS & QR-koder

Spørgeskemaer og rapportering via mobil, SMS og QR-koder

I Catglobe kan du vise spørgsmål og indhente svar eller igangsætte spørgeskemaer, svarformularer og rapporter, både på mobiltelefon, via SMS og via QR Koder.

Samtidigt kan du vise resultater, rapporter og grafikker via mobiltelefon. På denne måde smelter teknologierne sammen i ét eneste medie. Hvis du har en smartphone og adgang til Catglobe, har du alle de arbejdsredskaber, et professionelt analyseinstitut har brug for – uanset, hvor du befinder dig i verden!

Nu kan du hurtigt og effektivt indhente resultater og vise dem! Tilbyd ledelsen, salgschefen, marketingschefen eller andre at få adgang til “real time”-information direkte på mobiltelefonen – informationen popper op, så snart der er relevant nyt.

Hvis du skal sende spørgeskemaerne ud med post eller ønsker respondentnavne på skemaerne, vælger du blot, hvor kontaktoplysningerne skal vises – f.eks. på forsiden. Herpå flettes emnefelterne ind fra den målgruppe, du har trukket ud i modulet ”Kontaktsystemet”, hvorefter skemaerne er klar til at lægges i rudekuverter.

Spørgeskemaerne kan også printes til PDF, der kan sendes til kolleger eller kunder – dette er en god måde at få drøftet spørgsmålsformulering og læst korrektur, men også til at tjekke, om navigationen mellem spørgsmålene er korrekt.

Få GRATIS adgang i 30 dage

Intet kreditkort. Ingen binding.