Nilfisk-Advance har opnået ensartet markedsindsigt i foreløbig 18 lande

Nilfisk-Advance har automatiseret og effektiviseret indsigten i 18 lande – og modtager kontinuerligt performancetal på afgørende touchpoints. Alt sammen bygget op via af softwaren Catglobe, som håndterer processerne automatisk.

I dag har alle salgsaktører, salgschefer, landechefer, regionschefer og direktører op til CEO-niveau adgang til relevante performancerapporter, baseret på valid markedsfeedback. Samtidig modtager den enkelte kundeansvarlige medarbejder hver sin unikke PowerPoint-rapport, som genereres automatisk og indikerer præcis, hvad der for den enkelte medarbejder er vigtigt at handle på.

Tidligere var det ofte op til landechefen i hvert land at indsamle markedsviden, hvilket betød, at man handlede relativt forskelligt fra det ene marked til det næste. Som konsekvens heraf talte medarbejderne forskellige sprog og måtte ofte bruge lang tid på at overbevise såvel hinanden som moderorganisationen om hvilke områder, det var vigtigst at prioritere højt.

Med softwaren Catglobe er der nu skabt et nyt, positivt og ensartet momentum, hvor alle taler samme sprog og handler ud fra kundernes reelle forventninger til markedet. Al markedsviden opdateres i realtid verden over, hvorfor Nilfisk-Advance – som er en stor organisation med mange touchpoints, med et stort sortiment og endnu flere reservedele – i dag kan drive forretningen ud fra et ensartet aktualitetsbillede, der isolerer diversiteten – alt sammen i realtid for alle 18 markeder.

Det betyder, at Nilfisk-Advance er mere fleksibel og træfsikker ved nye tiltag – verden over.