Cases
Vi har verdens bedste kunder!

IFKA – Institut for Konjunktur Analyse

Tidligere krævede det 11 fuldtids analysekonsulenter og 3 fagøkonomer at håndtere interviews, data, statistik, rapportering. Med Catglobe kræver det i dag kun 1 person!

Amnesty International

Automatisering af 4.000 løbende interviews og monitorering af medlemmer og potentielle donorer. Optimering af proces for aktivering af ad-hoc-analyser. Online rapportering og CEM-data til BI/ERP-system.

Coloplast

Har oprettet patientpaneler i 11 lande. Coloplast har sparet mange penge, fået mere ud af sine undersøgelser og er sluppet for en hel del besvær. De har som resultat etableret tæt dialog med sine kunder.

Jyske Bank

Premium CEM Intelligence løsning. 15.000 interviews med bankunder og boost med Jyske Banks kunder. Ledelse og analysefolk modtager actions via dashboard. Bankens kundeloyalitet er d.d. øget med 20 % og stiger fortsat.

Nilfisk Advance

Gennemfører alle sine analyser vha. Catglobe. Undersøgelserne er spredt over 18 lande. De kan suverænt følge markederne og performance på alle salgsenheder, der i øvrigt løbende forbedrer sig.

Voxmeter

Gennemfører alle sine analyser, interviews, paneler, call center, incentives og rapporteringer i Catglobe. Interviews per år: Call center 280.000, hall test 32.000, web-panel 210.000, papirskemaer 18.000.

Udenrigsministeriet

Kvartalsvise konjunkturanalyser i Østafrika. Kvalitetssikring og håndtering af IP-call center og face2face-center. Automatisering af statistiske beregninger og online rapportering.

Læs udtalelser fra vores kunder

Customer Experience Management

CEM Economy – Forudse kunderne og markedsudviklingen

Finans – Jyske Bank har øget sin kundeloyalitet til det tredobbelte af Danske Bank

Medicinal – Coloplast effektiviserer kunde- og markedsindsigten på verdensplan

Industri – Nilfisk Advance har opnået ensartet markedsindsigt i foreløbigt 18 lande

NGO – Hjælpeorganisationer sparer 50 % på analyser og forøger deres indsigt

Offentlig – Udenrigsministeriet har opnået en effektivisering på 90 %