CEM Institute – Voxmeter Privatlivspolitik

For at forevise vort engagement i online privatliv har CEM Institute – Voxmeter udfærdiget dette dokument, der detaljeret beskriver, hvordan vi indsamler og videregiver information. Vær venlig at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående vor privatlivspolitik.

1. Deltagelse i vores undersøgelser 
For at deltage i vores undersøgelser skal du være tilfældigt udvalgt og inviteret af en interviewer, der er ansat hos CEM Institute – Voxmeter. Det er altså ikke muligt selv at tilmelde sig.

2. Anvendelse af IP-adresse
Vi benyttter din IP-adresse (Internet Protocol Address) af flere årsager: for at hjælpe med at diagnosticere problemer med vores server, for at administrere vores hjemmeside, som hjælp til at identificere dig og din indkøbskurv og for at indsamle bred demografisk information.

3. Anvendelse af registreringsoplysninger
Vores website’s registreringsområde kræver, at kunder oplyser kontaktoplysninger, såsom navn og e-mailadresse.

4. Anvendelse af demografisk information
Vi indsamler også demografiske oplysninger og profildata, som vi benytter til at skræddersy din oplevelse på www.ceminstitute.com eller www.Voxmeter.dk og andre sider under domænet ceminstitute.com og voxmeter.dk. Baseret på disse informationer fremviser vi de produkter og det indhold, vi vurderer, vil interessere dig.

5. Anvendelse af oplysninger fra online undersøgelser
For at deltage i vores online undersøgelser er det nødvendigt at udlevere kontaktoplysninger og demografiske oplysninger. CEM Institute – Voxmeter anvender disse oplysninger til at sende dig information om firmaet. Vi vil muligvis anvende informationerne til at kontakte dig, hvis det bliver nødvendigt. Demografiske oplysninger og profildata indsamles også på vores website for at personalisere dine fremtidige besøg ved at fremvise det indhold, vi vurderer, vil interessere dig mest.

6. Anvendelse af information indsamlet fra konkurrencer
For at deltage i vores konkurrencer er du nødt til at udlevere kontaktoplysninger og demografiske oplysninger. CEM Institute – Voxmeter anvender disse oplysninger til at sende dig information om firmaet. Vi vil muligvis anvende informationerne til at kontakte dig, hvis det bliver nødvendigt. Demografiske oplysninger og profildata indsamles også på vores website for at personalisere dine fremtidige besøg, ved at fremvise det indhold, vi vurderer, vil interessere dig mest.

7. Sikkerhed
CEM Institute – Voxmeter har sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter mod tab, misbrug eller ændring af data under vores kontrol.

8. Retningslinjer vedrørende børn
Vi hverken indsamler eller anvender online kontaktoplysninger eller identificérbare off-line kontaktoplysninger om børn uden forældrenes samtykke. Vi videregiver ikke identificérbare oplysninger om børn uden forældrenes samtykke. Vi giver ikke børn mulighed for at angive eller videregive personlige oplysninger uden forudgående samtykke. Vi lokker ikke børn med spil og konkurrencer, der vil anspore dem til at afsløre
personlige oplysninger.

9. Ansvarsfraskrivelse
Dette site indeholder links til andre sites. CEM Institute – Voxmeter tager ikke ansvar for indholdet eller håndteringen af information på disse sites.

10. Kontakt os
Hvis du har yderligere spørgsmål eller forbehold vedrørende vores privatlivspolitik, så kontakt os venligst via nedenstående oplysninger.

CEM Institute – Voxmeter
Phone: (+ 45) 7020 2324
E-mail: support@voxmeter.dk | support@ceminstitute.com
Web: www.voxmeter.dk | www.ceminstitute.com